Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/filmsacteu/domains/ on line 113
Bring It On

Bring It On

Backstabbing. Spotlight-grabbing. Secret-blabbing. A cheerleader's life is all that.

Bring It On (2000)


Een team cheerleaders dat al 5 jaar ongeslagen is bij de jaarlijkse cheerleader-wedstrijden komt er achter dat hun pasjes jarenlang gestolen zijn van een ander team. Met nog maar enkele weken te gaan voor de kampioenschappen moeten ze zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe dans.

Regiseur: Peyton Reed

Releasedatum: 2000-08-25
status: Released
Speeltijd: 94 minuten / 1:34
begroting: $28,000,000
inkomsten: $90,449,929
productiebedrijf : Beacon Communications
productie Landen: United States of America



Kirsten Dunst
as Torrance Shipman
Eliza Dushku
as Missy Pantone
Jesse Bradford
as Cliff Pantone
Gabrielle Union
as Isis
Sherry Hursey
as Christine Shipman
Holmes Osborne
as Bruce Shipman
Clare Kramer
as Courtney
Nicole Bilderback
as Whitney
Tsianina Joelson
as Darcy
Shamari Fears
as Lava
Natina Reed
as Jenelope
Brandi Williams
as Lafred
Richard Hillman
as Aaron
Lindsay Sloane
as Big Red
Nathan West
as Jan
Rini Bell
as Kasey
Huntley Ritter
as Les
Bianca Kajlich
as Carver
Cody McMains
as Justin Shipman
Ian Roberts
as Sparky Polastri
David E. Taylor
as Toros Tight End
Ashley Howard
as Toros Quarterback
Nikole Lee Amateau
as New Pope Cheerleader #1
Clementine Ford
as New Pope Cheerleader #2
Grant Thompson
as Costa Mesa Quarterback
Leonard Clifton
as Costa Mesa Linebacker
Marie Cole
as Argumentative Girl
Dru Mouser
as Been-Crying-For-Hours Girl
Tracy Pacheco
as Rappin' White Girl
Alicia Michelle Sassano
as Be Aggressive Girl
Natasha Soll
as Start-Over Girl
Ryan Drummond
as Theatre Boy
Paullin Wolfe
as Tiny Tot Cheerleader
David E. Willis
as Emcee #1
Beth LaMure
as Emcee #2
Anne Fletcher
as Event Coordinator
Doug Waldo
as UCA Official
Annie Hinton
as High-Strung Mom
Louise Gallagher
as Class Monitor
Edmond Clay
as Football Announcer
Daniella Kuhn
as T.V. Reporter
Aloma Wright
as Pauletta
Paul Bloom
as T.V. Commentator
Melanie Atmadja
as Jamie
Peyton Reed
as Mime
Jodi Harris
as Cheer Coach
Nectar Rose
as Nervous Cheerleader
Hilary Angelo
as Toothless Cheerleader
Elizabeth Johnson
as Confident Cheerleader
Riley Smith
as Guy Cheerleader
Carla Mackauf
as Aaron's Lover
Anna Lisa Mendiola
as Clover Cheerleader
Lisel M. Gorell
as New Pope Cheerleader (uncredited)
Brandon Henschel
as Ballet Boy (uncredited)
Kenyetta Lethridge
as Clover Cheerleader (uncredited)
Michael McCafferty
as Pervy Earth Science Teacher (uncredited)


Sound Lance Brown Additional Sound Re-Recording Mixer
Production Joseph Middleton Casting
Production Michelle Morris Casting Associate
Sound Benjamin L. Cook Foley Mixer
Sound Cormac Funge Supervising Sound Editor
Sound Lucy Sustar Foley Mixer
Sound Marc Fishman Additional Sound Re-Recording Mixer
Crew Anne Fletcher Choreographer
Production Marc Abraham Producer
Costume & Make-Up Emjay Olson Hair Department Head
Editing Larry Bock Editor
Directing Peyton Reed Director
Sound Christophe Beck Original Music Composer
Costume & Make-Up Mary Jane Fort Costume Design
Production Armyan Bernstein Executive Producer
Writing Jessica Bendinger Writer
Production Jessica Bendinger Co-Producer
Production Caitlin Scanlon Executive Producer
Camera Shawn Maurer Director of Photography
Production Nancy Rae Stone Executive In Charge Of Production
Production Thomas A. Bliss Producer
Art Sharon Lomofsky Production Design
Production Paddy Cullen Executive Producer
Production Paddy Cullen Unit Production Manager
Editing Erik C. Andersen First Assistant Editor
Editing Erik C. Andersen Additional Editor
Camera Michael Lohmann First Assistant Camera
Costume & Make-Up Jo-Anne Smith-Ojeil Makeup Artist
Costume & Make-Up Selina Jayne Makeup Department Head
Sound Michael Kamper Sound Effects Editor
Sound Andy Koyama Sound Re-Recording Mixer
Art Eric Conger Assistant Property Master
Sound David Lee Fein Foley Artist
Art Charlie Brownell Leadman
Sound Alan Freedman ADR Mixer
Camera Jack Garrett Camera Operator
Sound Aaron D. Weisblatt Sound Effects Editor
Art Christopher Marsteller Set Dresser
Crew Nancy Young Stunts
Sound Diane Marshall Foley Artist
Sound Michael Hertlein Dialogue Editor
Costume & Make-Up Kate Samhat Key Costumer
Camera Houman Forough "B" Camera Operator
Sound Jonathan Wales Sound Re-Recording Mixer
Sound Fernand Bos Supervising Music Editor
Crew Brad Arensman Post Production Supervisor
Sound Louis Creveling Dialogue Editor
Sound Jed M. Dodge ADR Supervisor
Sound Robert Getty Dialogue Editor
Art Richard N. McGuire Construction Foreman
Sound David Grant Dialogue Editor
Art Timothy Whidbee Art Direction
Sound Steve Scoville Dialogue Editor
Sound Billy Gottlieb Music Supervisor
Sound G. Marq Roswell Music Consultant
Costume & Make-Up Cindy Miguens Hairstylist
Sound William Boston Orchestrator
Production Dena Berman Casting Assistant
Camera Brett Peters First Assistant "B" Camera
Art Brenton L. Lane Property Master
Sound Philip Rogers Sound Recordist
Directing Todd Amateau First Assistant Director
Visual Effects John Teska Visual Effects Supervisor
Sound Craig Jurkiewicz Foley Editor
Production Patricia Wolff Co-Producer
Production Max Wong Executive Producer
Camera Jimi Ryan Dolly Grip
Art Jill McGraw Set Decoration
Directing Handel Whitmore Second Second Assistant Director
Camera Greg Flores Grip
Costume & Make-Up Ramses Azzab III Hairstylist
Camera Carlos Boiles Grip
Sound Chato Hill Assistant Sound Editor
Crew Nik Edgerton Driver
Camera Marcus 'Roo' Flower Key Grip
Production David M. Wermus Assistant Location Manager
Production Peter McManus Production Accountant
Sound Anne Slack Sound Effects Editor
Crew Dan Gearhart Transportation Coordinator
Directing Jennifer Anderson Second Assistant Director
Crew Ray Jasper Choreographer
Art William Detweiler Assistant Art Director
Camera Jeff Heck Grip
Art David Brownell Set Dresser
Art Robert Naefke Set Dresser
Art Glen Marc Shearer Set Dresser
Art Thomas Kascade Set Dresser
Costume & Make-Up Pippi Robben Assistant Costume Designer
Costume & Make-Up Nicole Capasso Costume Supervisor
Costume & Make-Up Tonya Barrett Set Costumer
Costume & Make-Up Everett Jackson Hairstylist
Camera Dan Smith Second Assistant Camera
Directing Nicole Finch Script Supervisor
Sound Robert Trevor Black Sound Mixer
Sound David Pattee Boom Operator
Lighting Alan M. Rowe Gaffer
Lighting Robert Ogden Best Boy Electric
Camera Adam Sipkowski Best Boy Grip
Camera Kenny Doll Grip
Camera Mark Gilliam Grip
Camera Brian Hatfield Grip
Camera Rob Smejkal Grip
Production Sarah Yang Production Coordinator
Production Bill Thomas Assistant Production Coordinator
Production Lisa S. Rothmuller Location Manager
Production Paul Kenney First Assistant Accountant
Production Allison Chesher Publicist
Camera Ken Jacques Still Photographer
Crew Nils Hansen Transportation Captain
Production Melinda M. Lintner Extras Casting
Art Meher Gourjian Title Designer
Crew J. Adam Bogle Driver
Crew Garfield E. Burke Driver
Crew Danny Coughlin Driver
Crew Brian Crispin Driver
Crew Nathaniel Dawson Driver
Crew Troy Gould Driver
Crew Rigo Gonzalez Driver
Crew Donald Judd Driver
Crew Lee Lavery Driver
Crew Charlie McManis Driver
Crew David Millstein Driver
Crew Spencer Nesbit Driver
Crew Robert Platt Driver
Crew Jason Rechner Driver
Crew John Rowe Driver

Soortgelijke films