The Town That Came A-Courtin'

The Town That Came A-Courtin' (2014)


Regiseur: David Winning

Releasedatum: 2014-01-19
status: Released
Speeltijd: 90 minuten / 1:30
productiebedrijven : The Cartel, Cartel Pictures, Five Smooth Stones Productions, Odyssey Media, Remember Dreaming Productions, Paulist Productions
productie Landen: United States of America



Lauren Holly
as Abby Houston
Cameron Bancroft
as Spencer Alexander
Iris Quinn
as Mama
Cameron Grierson
as Steve Marshall
Kendra Anderson
as Joan
Lucie Guest
as Jamie
Toby Hargrave
as Walter
Daniel Boileau
as Michael
Nancy Ebert
as Rebecca
Garrett Black
as Deputy Ricky
Angela Moore
as Maggie
Valerie Harper
as Charlotte
Brenda Matthews
as Susan Marie
Lindsay Gibson
as Lorraine
David Hurtubise
as Mayor Phil Jenkins
Michele Goyns
as Betsy
Barbara Wallace
as Miss Eula
Darien Provost
as Kyle Edwards Alexander
Madison Guppy
as Mary Ellen Alexander
Ryan Beil
as Pepper Waiter
Forbes Angus
as Dr. Jordan
Carolyn Adair
as Townsperson (uncredited)
Lynne McNamara
as Book Buyer (uncredited)
Eric Andrews
as Bliss Town Preacher (uncredited)
Eduardo Noda
as Photographer (uncredited)
John Prowse
as Charlie The Senator (uncredited)
Ronda Rich
as Eager Book Buyer (uncredited)


Directing David Winning Director
Writing Ronda Rich Book
Writing Sheryl J. Anderson Writer
Sound Paul Michael Thomas Music
Crew Curtis Petersen Cinematography
Costume & Make-Up Claudia Da Ponte Costume Design
Art Brian Davie Production Design
Production Eric Andrews Executive Producer
Production Barbara Chisholm Associate Producer
Production Scott Cramer Line Producer
Production Jonathan DuBois Line Producer
Production Valerie Harper Executive Producer
Production Lauren Holly Executive Producer
Production Alexandra Julson Executive Producer
Production Rich Middlemas Executive Producer
Production Keith Shaw Executive Producer
Production Kirk Shaw Producer
Production Devi Singh Executive Producer
Production Navid Soofi Line Producer
Production Marybeth Sprows Executive Producer
Production Stan Spry Executive Producer
Production Rob Straight Executive Producer
Production Eric Scott Woods Executive Producer
Editing Sabrina Pitre Editor
Production Bim Narine Casting
Art La Vonne Girard Set Decoration
Production Barbara Chisholm Production Manager
Crew Gary Porter Post Production Supervisor
Production Thierry Tanguy Location Manager
Production Barbara Chisholm Production Coordinator
Directing Sandra Montgomery Script Supervisor

Soortgelijke films