Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/filmsacteu/domains/ on line 113
Oscar Isaac

Oscar Isaac




Guatemala City, Guatemala:


Oscar Isaac is een Amerikaanse film- en televisieacteur, muzikant en zanger van Guatemalteekse en Cubaanse afkomst. Hij is afgestudeerd aan de Juilliard School in New York City, VS, en speelde in speelfilms zoals Inside Llewyn Davis, geregisseerd door de Coen Brothers, de sciencefiction-thriller Ex Machina, de Star Wars-franchisefilms Episode VII - The Force Awakens en Aflevering VIII - The Last Jedi, en als de gemuteerde superschurk Apocalypse in de negende X-Men-film X-Men: Apocalypse.


Spider-Man: Across the Spider-Verse (2022)
as Miguel O'Hara / Spider-Man 2099 (voice)
Marvel Studios' 2021 Disney+ Day Special (2021)
as Marc Spector / Moon Knight
The Addams Family 2 (2021)
as Gomez Addams (voice)
Dune (2021)
as Duke Leto Atreides
The Card Counter (2021)
as William 'Tell' Tillich
Beirut (2021)
as Torch
Antigone in Ferguson (2020)
as Creon
The Oedipus Project (2020)
as Oedipus
Creating a Character: The Moni Yakim Legacy (2020)
as Himself
The Letter Room (2020)
as Richard
The Skywalker Legacy (2020)
as Self
Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)
as Poe Dameron
The Addams Family (2019)
as Gomez Addams (voice)
Star Wars: Galaxy's Edge - Adventure Awaits (2019)
as Himself
Triple Frontier (2019)
as Santiago 'Pope' Garcia
Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
as Interesting Person #1 (voice)
Inside The Operation (2018)
At Eternity's Gate (2018)
as Paul Gauguin
Life Itself (2018)
as Will Dempsey
Operation Finale (2018)
as Peter Malkin
The Making of Annihilation (2018)
as Himself
The Director and the Jedi (2018)
as Himself
Annihilation (2018)
as Kane
Star Wars: The Last Jedi (2017)
as Poe Dameron
Suburbicon (2017)
as Bud Cooper
Bobbi Jene (2017)
as Himself
The Promise (2016)
as Mikael Boghosian
Lightningface (2016)
as Basil Stitt
X-Men: Apocalypse (2016)
as En Sabah Nur / Apocalypse
Star Wars: Greatest Moments (2015)
as Himself
Star Wars: The Force Awakens (2015)
as Poe Dameron
Time to Choose (2015)
as Narrator
Through the Looking Glass: Making Ex Machina (2015)
as Himself
Mojave (2015)
as Jack
Ex Machina (2015)
as Nathan Bateman
A Most Violent Year (2014)
as Abel Morales
Ticky Tacky (2014)
as Lucien
The Two Faces of January (2014)
as Rydal Keener
Inside 'Inside Llewyn Davis' (2014)
as Himself
Another Day, Another Time: Celebrating the Music of "Inside Llewyn Davis" (2013)
as Self
Making a Scene (2013)
as Man
The Making of 'Making a Scene' (2013)
Inside Llewyn Davis (2013)
as Llewyn Davis
In Secret (2013)
as Laurent LeClaire
Won't Back Down (2012)
as Michael Perry
10 Years (2012)
as Reeves
The Bourne Legacy (2012)
as Outcome #3
Revenge for Jolly! (2012)
as Cecil
For Greater Glory: The True Story of Cristiada (2012)
as Victoriano 'El Catorce' Ramirez
W.E. (2011)
as Evgeni
Drive (2011)
as Standard Gabriel
Sucker Punch (2011)
as Blue Jones
Robin Hood (2010)
as Prince John
Balibo (2009)
as Jose Ramos-Horta
Agora (2009)
as Orestes
Body of Lies (2008)
as Bassam
Che: Part One (2008)
as U.N. Interpreter
The Life Before Her Eyes (2007)
as Marcus
The Nativity Story (2006)
as Joseph
Pu-239 (2006)
as Shiv
Lenny The Wonder Dog (2005)
as Fartman
All About the Benjamins (2002)
as Francesco
Illtown (1996)
as Pool Boy
London ()
The Great Machine ()
as Mitchell Hundred
Untitled Martin McDonagh Project ()
Francis and The Godfather ()
as Francis Ford Coppola
Metal Gear Solid ()
as Solid Snake
Megalopolis ()
Big Gold Brick ()
as Anselm
The Letter Room (2020)
Executive Producer
Operation Finale (2018)
The Great Machine ()
London ()
Big Gold Brick ()
Executive Producer