Lightyear (2022)


Regiseur: Angus MacLane
Schrijvers: Angus MacLane, Jason Headley.

Releasedatum: 2022-06-15
status: Released
Speeltijd: 107 minuten / 1:47
begroting: $200,000,000
inkomsten: $158,980,527
productiebedrijven : Walt Disney Pictures, Pixar
productie Landen: United States of America



Chris Evans
as Buzz Lightyear (voice)
Keke Palmer
as Izzy Hawthorne (voice)
Peter Sohn
as Sox / Old Sox (voice)
Taika Waititi
as Mo Morrison (voice)
Dale Soules
as Darby Steel (voice)
James Brolin
as Zurg (voice)
Uzo Aduba
as Alisha Hawthorne (voice)
Mary McDonald-Lewis
as I.V.A.N. (voice)
Isiah Whitlock Jr.
as Commander Burnside (voice)
Angus MacLane
as Eric / Deric / Zyclops (voice)
Bill Hader
as Featheringhamstan (voice)
Efren Ramirez
as Airman Diaz (voice)
Keira Hairston
as Young Izzy (voice)
Carlos Alazraqui
as Additional voices
Kimberly Bailey
as Additional voices
William Calvert
as Additional voices
June Christopher
as Additional voices
David Cowgill
as Additional voices
Terri Douglas
as Additional voices
Jackie Gonneau
as Additional voices
Rif Hutton
as Additional voices
Matthew Yang King
as Additional voices (as Matt Yang King)
Stephanie Komure
as Additional voices
Piotr Michael
as Additional voices
Cristina Milizia
as Additional voices
Arthur Ortiz
as Additional voices
Jacqueline Pinol
as Additional voices
Griffin Puatu
as Additional voices
Shane Sweet
as Additional voices
Debra Wilson
as Additional voices
Matthew Wood
as Additional voices
Cory Yee
as Additional voices
Ruth Zalduondo
as Additional voices


Production Andrew Stanton Executive Producer
Writing Angus MacLane Screenplay
Directing Angus MacLane Director
Camera Jeremy Lasky Director of Photography
Visual Effects David DeVan Animation Supervisor
Visual Effects Wendell Lee Animation
Visual Effects Ron Zorman Animation
Production Pete Docter Executive Producer
Sound Michael Giacchino Original Music Composer
Production Galyn Susman Producer
Writing Christian Roman Story Artist
Visual Effects Michal Makarewicz Animation
Camera Ian Megibben Director of Photography
Directing Mike Leonard Layout
Visual Effects Aaron Hartline Animation
Writing Jason Headley Screenplay
Editing Anthony J. Greenberg Editor
Visual Effects Anthony Ho Wong Animation
Visual Effects Tom Zach Animation
Art Tim Evatt Production Design
Visual Effects David Torres Animation
Visual Effects Doug Frankel Animation
Visual Effects Jane Yen Visual Effects Supervisor
Visual Effects Nathan Wall Animation
Directing Andrea Goh Layout
Writing Dean Kelly Story Supervisor
Art Nicolle Castro Storyboard Artist
Visual Effects Aaron McGriff Animation
Production Rebecca Banks Production Coordinator
Directing Laura Holshouser Script Supervisor
Production Rachelle Federico Production Coordinator
Production Emma Wahl Production Coordinator

Soortgelijke films